Impressie van de module horizontale voetreflexzones met edelsteenstaven

De Module horizontale voetreflexzones met edelsteenstaven is de 2e module uit de opleiding Voetreflextherapie. De  module is geaccrediteerd door het VNRT en  KTNO als bijscholing.

hemachakra

aventurijn

Printversie studieplan horizontale voetreflexzones balanceren met edelsteenstaven downloaden

Wat leert de student
Deze module is een vervolg op module voetreflextherapie. Het is een module waar je de voeten gaat actieveren en ontladen via edelsteenstaven.

De 1e dag is voor jezelf als voorbereiding om de massage te geven op oorzaak achter de klacht en niet op de symptomen die hier een gevolg van zijn. Daarna leer je alle horizontale reflexzones te behandelen met edelsteenstaven. Omdat je aan jezelf gewerkt hebt ben je instaat de edelsteenstaven op een hoger niveau in te zetten.

De 2e dag geeft een uitbreiding van de edelsteenstaven op de voeten naar de chakra"s. We betreken via 8 chakra"s de geest met de psychische kant van de klacht erbij. Hier kunnen gebeurtenissen die je beïnvloeden en die een onbalans in het chakra systeem veroorzaken, balanceren. Dit voorkomt dat je lichamelijk opnieuw door oude gebeurtenis uit balans raakt.

Wat kan de student ermee in de praktijk
Na de module voetreflextherapie die op het (fysieke) lichaam werkt,  nog 2 vervolg consulten kunnen aanbieden die bedoeld zijn om de oorzaak (ziel en Psychische kant van de klacht) achter de klacht in balans te brengen. Onvermogen om te herstellen omzetten naar vermogen om te herstellen door lichaam, ziel en geest in balans te brengen.

De cliënt die een behandeling ontvangt zal het dan ook als een heel bijzondere ervaring ervaren. Er gebeurt werkelijk van alles in het lichaam. Trillen, warmte, kou, schokken, huilen etc.

Aantal lesdagen
2 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten module
€ 140,00 inclusief map, 4 edelsteenstaven, 8 chakra stenen, aventurijn massagesteen, 4 hot stone's en lunch.
Kosten gereedschap
€ 100,00 inclusief cursusmap en lunch.

Gereedschap
4 edelsteenstaven, 8 chakra stenen, aventurijn massagesteen, 4 hot stone's.

Toelatingseisen
Na de module voetreflextherapie