Themadagen Zelfgenezend vermogen

Wat leert de student

Deze themadagen gaan over het zelfgenezende vermogen. We hebben hier al vaak over gesproken in de vorige module. Als je bewust bent van de reden achter de klacht en je onvermogen om hebt gezet naar vermogen, kan je zelfgenezende vermogen zijn werk, weerspiegeling genezen, uit gaan voeren.

Wat nu als het zelfgenezende vermogen zijn werk niet meer goed kan uitvoeren. Dan gaat het hierboven beschreven verhaal mooi niet op.

Het gevolg is terugval waardoor we de cliënten terug blijven zien in de praktijk. In deze themadagen zijn er 2 technieken waarmee we het lichaam met zijn zelfgenezend vermogen, via de ziel weer kunnen laten samen werken met de goddelijke geest. Om dit te kunnen gaat de student zelf door techniek Verbinding heen. De Techniek zorgt voor bekabeling en toevoer van licht en beschermende kokers vanuit het AL- bewustzijn. Het AL-bewustzijn is het AL waar jouw Goddelijke geest een vonkje van is. 

De bekabeling, de toevoer en de beschermende kokers zorgen voor een veilige verbinding  vanuit je hart, je levensbron op aarde, via je kruin chakra  met je goddelijke geest en een verbinding vanuit je basis chakra, met je levensbron in de aarde. Deze zuivere verbinding is de voorwaarde om met de juiste bescherming in de energie van deze themadagen met zijn technieken te stappen. Zonder deze zuivere verbinding zou je niet door de denkgeest met zijn gedachten, soaps en scripts, of door de bovenste vervuilde lagen van de aarde, heen komen.

Met deze verbinding ben je instaat om vanuit Het Al-bewustzijn Meester te worden over 40 Meester-krachten van de techniek Verbinding voor de student zelf. Deze Meester-krachten zijn de basis om de technieken van deze themadagen uit te kunnen voeren in de praktijk.

Door de Meesterschap over deze 40 Meester-krachten ben je ook instaat deze in de praktijk rechtstreeks via de beschermende kokers vanuit het AL-bewustzijn te laten resoneren via je handen, voor cliënten in de praktijk die de kracht niet Meester kunnen worden omdat het geen onderdeel is van de evolutie van hun ziel.

Meester-krachten vanuit het AL-bewustzijn zijn geüpdate krachten van een ziel die zijn evolutie volledig doorlopen heeft en alle inzichten en lessen heeft geüpdate in het AL-bewustzijn. Het Al-bewustzijn heeft de kracht verzilverd voor de ziel op de Aarde, op de opdracht van het stukje van het Al-bewustzijn die de geest via de ziel door het lichaam op aarde neer wilde zetten. De verzilvering zorgt dat alle klachten die hieruit ontstaan zijn losgelaten kunnen worden. De ziel laat deze niet los als het niet verzilverd is in het Al-bewustzijn. Het AL-bewustzijn zou anders niet kunnen ontwikkelen en stil blijven staan

De 40 Meester-krachten van deze Themadagen zijn de grootse veroorzakers van de problemen en klachten waar de meeste zielen tegenaan lopen en niet kunnen overwinnen. Ze vormen samen de kracht van de nieuwe wereld, het hoogste licht vanuit het AL. Doordat deze krachten Nu voor de zielen op aarde ingezet kan worden. Kunnen klachten die ontstaan zijn door het missen van één van deze 40 krachten overwonnen worden en de ziel het stukje van zijn eigen opdracht van het Al-bewustzijn voor de geest via de ziel door het lichaam op aarde, makkelijker verwerven.

 

Wat kan de student ermee kan in de praktijk
Overwinnen van fysieke klachten
De student kan met deze techniek werken aan fysieke klachten die blijven opspelen. Door een doorgang in de ziel te creëren ondersteunt de student de goddelijke geest van de cliënt om het lichaam en weer te bereiken en het zelfgenezende vermogen te kunnen herprogrammeren tot genezing. 

Overwinnen van psychische klachten
De student kan met deze techniek werken aan psychische klachten die blijven opspelen.
Door een doorgang in de ziel te creëren ondersteunt de student het lichaam om de goddelijke geest van de cliënt weer te kunnen bereiken. Het lichamelijke vermogen kan om herprogrammering vragen van het zelfgenezend vermogen om tot genezing te komen. De in zichzelf gekeerde ziel die verbonden is aan de denkgeest kan nu door het lichamelijke vermogen tot heling komen. Als de psyche tot rust kan komen kan de cliënt kan zich overgeven aan het leven.

Toelatingseisen
Alleen als u in bezit bent van het diploma van het 1e studiejaar

Aantal lesdagen
3 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten module
€ 270,00.
Kosten gereedschap
€   20,00 inclusief lesmap lunch.

Gereedschap
8 testbuisjes.

Studiepunten
4,5 ECT,s

Themadagen zelfgenezend vermogen