De symboliek van module Lucht element is de vleermuis

vleermuis

De vleermuis maakt gebruik van bijzondere technieken om in de lucht zijn prooi te lokaliseren en te vangen. Het lokaliseren van zijn prooi doet hij met echolocatie door zelf geluid uit te zenden via ultrasone pulsen die zorgen dat afstand bepaald kan worden.
Zij leer je om op de hoofdweg te blijven en in combinatie met de Meridiaan Trillingen de zijwegen te balanceren zonder erin te verdwalen.

Wat leert de student
Theoretische kennis over het lucht element
Het Lucht element fungeert als een transportsysteem en geeft een perspectief op, hoe etherische energie, een gedachte van willen creëren, omgezet wordt in een aardse ervaring. Een klacht heeft een beginpunt in je lichaam. Dit beginpunt is ontstaan als kans om een vermogen in je mens zijn verder te ontwikkelen zodat aanpassen en meegroeien in de evolutie mogelijk wordt. Lukt het niet om je vermogen te ontwikkelen dan beland je in zijwegen. Zijwegen herken je in het dagelijks leven als symptomen zoals ziektes, pijn, psychische klachten et cetera. Als we de zijweg kunnen doorgronden door de kern van de klacht terug te leiden naar het beginpunt belanden we weer op de hoofdweg. De energie kan zich na het balanceren van de zijwegen en klachten weer richten op het ontwikkelen van het vermogen.

Techniek voor de praktijk.
De student leert vanuit de intelligentie van het lucht element te balanceren en te communiceren via de Meridiaan Trillingen en de meridiaanpunten. Meridiaan Trillingen zijn ontstaan uit de energie van de oermeridianen en hebben de kwaliteit om ons weer terug op de hoofdweg te zetten. De meridiaan trilling in samenwerking met het meridiaan punt opent de route en de zijwegen die de klacht heeft afgelegd. Tevens voorziet de opening het meridiaansysteem van de cliënt zo ook van zuurstof zodat hij de energie krijgt om bij het vervolg van de balans betrokken te blijven. 

Wat kan de student ermee in de praktijk
Deze techniek maakt het voor de student mogelijk de cliënt oplossingsgericht te ondersteunen vanuit het overzicht van de hoofdweg van zijn leven. Door het inzetten van deze techniek balanceert de student de zijwegen en klachten die de cliënt ervaart zonder het gevaar een klacht onbedoeld te versterken omdat de cliënt zelf tijdens het consult op de hoofdweg kan blijven en niet vanuit het perspectief van de zijweg antwoord blijft geven. De techniek heeft de kwaliteit om vanuit het overzicht van de hoofdweg alle zijwegen in kaart te kunnen brengen.

Toelatingseisen
Kinesiologen of als u de module Master of teh Matrix of de instroom module gevolgd heeft.

Aantal lesdagen
2 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten module
€ 180,00.
Kosten gereedschap
€   40,00 inclusief lesmap en lunch.

Gereedschap
16 testbuisjes met Meridiaan Trillingen.

Studiepunten
3 ECT,s