De symboliek voor de cursus Master of the Matrix is de tijger


Two White Tigers 2

 

Hoe is de cursus Master of the Matrix ontstaan

Deze cursus is tot stand gekomen door de samenwerking van Maartje Zuiddam van Dimensions Training Institute (DTI) uit Heerjansdam en Eric van Schijndel van de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen (NAEG) uit den Haag.

Beide opleidingsinstituten hebben een eigen praktijksysteem ontwikkeld (MDK en IDT®) die naadloos op elkaar aansluiten. Door het combineren van deze twee systemen ontstaat er een totaal nieuwe zeer complete manier van cliënten behandelen door middel van kennis uit de reguliere geneeskunde, de energetische geneeskunde (acupunctuur), orthomoleculaire geneeskunde in combinatie met Kinesiologie, inzichten uit de kwantumfysica en het gebruik van Hartsverbinding in contact met het Oorspronkelijk Bewustzijn.

Wie geeft wat?

Eric van Schijndel

 • IDT®
 • Vital Frequenties
 • Orthomoleculaire geneeskunde

Maartje Zuiddam

 • Multidimensionale Kinesiologie
 • Techniek ter voorbereiding voordat de behandeling begint
 • 4 Voorbalans technieken
 • Techniek middelen testen via C1
 • Techniek meridianen aansturen vanuit het Oorspronkelijk Scheppingsveld
 • Techniek MDK- IDT® systeem
 • Afsluittechniek

Waarom Master of the Matrix

Tijdens de cursus Master of the Matrix leert de behandelaar via de methode Multi Dimensionale Kinesiologie (MDK) om de Hartsverbinding van de cliënt met zijn Oorspronkelijk Wezen te versterken of te herstellen in samenwerking met de vijf elementen. Hierdoor kan de cliënt samen met de behandelaar via de testarm zelf de optimale therapie voor het herstel van de klachten bepalen. Het Oorspronkelijk wezen kan door het gebruik van Meridiaan Trillingen bepalen met welke Mal (blauwdruk) de cliënt in de Matrix van onze Aarde geboren is. Deze mal belemmert de werkelijke genezing en is de Wezenlijke oorzaak achter de klachten.

 

oude vorm
Zo worden we geboren
na therapie
Na de therapie
oude vorm
Oude vorm weer terug
zo boven zo beneden
Hartsverbinding met thuis

De Mal waarmee we geboren zijn ziet er energetisch uit als een verwrongen rubberen pak dat om ons heen zit en mee rekt naar alle kanten. Binnen deze Mal kunnen we wel veranderingen aanbrengen (het verwrongen pak herstellen), maar na verloop van tijd keert het pak weer terug naar de oude verwrongen vorm. In de praktijk betekent dit dat cliënten hierdoor terugvallen in hun oude gedrag en van daaruit weer dezelfde of nieuwe klachten creëren. Via de MDK methode wordt de Mal van de cliënt opgelost, waardoor de klachten na de behandelingen niet meer terugkomen.

Om als behandelaar goed in balans te blijven tijdens het balanceren van cliënten heeft de methode MDK, 6 verschillende technieken ontwikkeld om veilig en zuiver te werken. Daarnaast is er een techniek die er voor zorgt dat de Wondermeridianen worden aangestuurd vanuit het Oorspronkelijk Scheppingsveld (the Force of Creation) in plaats vanuit de matrix van de Aarde. De matrix van de Aarde voedt via de Wondermeridianen de klachten die ontstaan vanuit de Mal die we hebben meegekregen.

Voor de therapeut is de juiste aansturing van de wondermeridianen van essentieel belang om tijdens de behandeling van cliënten in balans te blijven, bij het loskoppelen van de Mal van de gewoontepatronen en programmeringen die de Harstverbinding met het Oorspronkelijk Wezen en de Creatiekracht van de cliënt blokkeert.

Door het herstellen van de Hartsverbinding van de cliënt met zijn Oorspronkelijk Wezen kunnen we vervolgens vanuit deze herstelde verbinding de cliënt zijn eigen therapie laten bepalen door via het MDK - IDT® Integrale Diagnose en Therapie systeem uit te testen welk van de 24 oorzaak categorieën prioriteit heeft om te behandelen en welke natuurlijke middelen het fysieke lichaam van de cliënt kunnen ondersteunen op de weg naar herstel. Het uittesten hiervan gebeurt met behulp van de DTI – IDT® testdoos, die deel uitmaakt van deze cursus.  

Als de Mal van de cliënt opgelost is en de oorzaken van de klachten geëlimineerd zijn verdwijnen de gevolgen meestal vanzelf en komen de klachten niet meer terug. Deze methode is vergelijkbaar met een éénpunts behandeling om de balans te herstellen uit de acupunctuur.

Het opheffen van de oorzaken gebeurt met behulp van orthomoleculaire middelen, MDK Resonantie Middelen en de voor IDT® en MDK speciaal ontwikkelde Vital Frequenties en aanvullende maatregelen.

Deze Resonantie Middelen en Vital Frequenties zijn gefixeerd en daardoor langer houdbaar, niet beïnvloedbaar of te kopiëren. De IDT® en de MDK testdozen zijn hierdoor 8 jaar houdbaar.

 IDT® en MDK Integrale Diagnose en Therapie in de praktijk

Als we alle oorzaken die in verschillende behandelsystemen wereldwijd aan de orde zijn op een rijtje zetten en combineren tot één compleet systeem, komen we tot de volgende 24 oorzaakcategorieën:

 1. Schimmels
 2. Virussen
 3. Bacteriën
 4. Parasieten
 5. Toxische belasting
 6. Geopathie - Electrosmog
 7. Littekenstoring
 8. Gebit
 9. Psyche - Emoties
 10. Hersenkernen
 11. Miasmata
 12. Chakras
 13. Hormonen - Neurotransmitters
 14. Vitaminen - Mineralen - Aminozuren - Vetzuren
 15. Matrix
 16. Basisbehoeften
 17. Allergie - NAVO
 18. Immuunsysteem
 19. Autonome zenuwstelsel
 20. Hartsverbinding - Onbekende oorzaken oplossen vanuit het oorspronkelijk Wezen.
 21. Goedheid – De Mal van de Matrix van de aarde oplossen.
 22. Programmeringen – Het verwijderen van programmeringen die zich via de chakra’s door ons bewustzijn weven.
 23. Weerspiegelingen - Het lichaam uit de oude stand halen, nadat de cliënt verandert is.
 24. Oorspronkelijke Blauwdruk - Herstel naar hoe het lichaam vanuit de Oorsprong behoort te werken

Toelatingseisen
Deze cursus is bedoeld voor de behandelaar die praktijk voert en zoveel mogelijk de Wezenlijke oorzaken van klachten wil verhelpen, waardoor de behandelresultaten optimaliseren.

Als u geen therapeut bent, maar wel interesse heeft om het te worden, dan kunt u zich inschrijven voor de Instroom module of kijk op www.naeg.nl voor de Unieke cursus “Van Passie naar Professie” 2018.

Docenten 
Deze cursus wordt gegeven door Maartje Zuiddam en Eric van Schijndel.

Aantal lesdagen
4 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten module
€  360.00 
Kosten gereedschap
€  370,00 inclusief lesmap en lunch.
Totalen kosten € 730,00

Gereedschap
1 testdoos MDK - IDT® Integrale Diagnose en Therapie systeem met 24 oorzaakcategorieën.
1 testdoos MDK met 27 testbuisjes.
1 Catcher.

Literatuur
Van Passie naar Professie” Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen (NAEG)